Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καθημερινός καθαρισμός: Diadermine&Nivea

Θα σας περιγράψω τον καθημερινό μου καθαρισμό προσώπου είτε έχω βαφτει είτε όχι. Τον κάνω ανελλιπώς κάθε βράδυ ακόμα κι αν δεν έχω υπολείμματα μεικαπ για να φεύγουν απο το πρόσωπο μου οι ρύποι και η σκόνη.

Αρχίζω απλώνοντας στο πρόσωπο μου το ενυδατικο γαλακτωμα καθαρισμού της Diadermine. Το πρόσωπο μου ειναι πολύ ευαίσθητο όπως και λιπαρο και το συγκεκριμένο ειναι ενα απο τα γαλακτωματα που πανε στο πρόσωπο μου, δεν με βαραίνει καθόλου. Αν εχω βαφτει τα ματια τα κάνω με την απαλή λοσιόν ντε μακιγιάζ ματιών της Nivea. Συνήθως τα ματια μου τσουζουν με τέτοια προϊόντα αλλά το συγκεκριμένο ειναι έτσι όπως λέει, απαλό.


Εχω παρατηρήσει ότι ακόμα κι αν εχω καθαρίσει καλά το πρόσωπο μου με γαλακτωμα αν συνεχίσω τον καθαρισμό με λοσιόν μόνο τότε ολοκληρώνεται και καθαρίζει τελείως. Ασε που λόγω ευαίσθητου δέρματος ότι και να βάλω το πρόσωπο μου με τρώει και η λοσιόν με δροσίζει. Τελείωνε με την κρέμα ημέρας της ίδιας σειράς. Καθόλου λιπαρη, απορροφάται αμέσως και μετά απο λίγο δεν την νιωθεται καθόλου.

Πριν απο λίγο καιρό αγοράσα ενα σπρέι της σειράς Diadermine Bio για καθαρισμό προσώπου , θεώρησα ότι λόγω συστατικών δεν θα με πειράξει αλλά το αντίθετο. Μου έκανε σχεδόν αλλεργική αντίδραση όπως και στην μητέρα μου. Δεν εχω κάποια φωτογραφία να σας δείξω γιατί απο τα νεύρα της το πέταξε. Σε κάποιες άλλες επιδερμιδες όμως είμαι σίγουρη ότι ταιριάζει.

Αυτά, αν θέλετε να μου πείτε κι εσείς τι κάνετε για τον καθημερινό σας καθαρισμο γράψτε μου απο κάτω. Τα φιλία μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου