Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

It's a Review: Marrakesh kaHm *Samples*

Καλημέρα σας, ελπίζω να σας βρήκε καλά η Δευτέρα και συνεχίζετε ακόμα πιο δυναμικά την Τρίτη.

Πριν από αρκετές μέρες η εταιρία Marrakesh έκανε μια προωθητική ενέργεια μέσω του Facebook της και μπορούσες να παραγγείλεις δείγματα των προϊόντων της, συγκεκριμένα της ισιωτικής kaHm και του ελιξήριου.  Μου ήρθαν σε μια εβδομάδα ακριβώς, πήρα ένα κι ένα, και τα δοκίμασα. Σήμερα θα σας μιλήσω για την ισιωτική που τόσα ακούγονται.

Γενικά είμαι καχύποπτη με τέτοια προϊόντα που πολλά υπόσχονται και τα παίρνεις και είναι μια πατάτα. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι ότι είναι οργανική, vegan, χωρίς χρώματα και αντί για κερατίνη χρησιμοποιεί μια φυτική πρωτεΐνη  που απλά μιμείται την κερατίνη χωρίς τα χημικά της συστατικά. Περιέχει επίσης έλαιο Αργκάν και κάνναβη (μην την πιείτε, λουστείτε)  Αρχικά, το kaHm υπόσχεται μία διεργασία τύπου "Brasilian Blow Out" σε ένα μπουκάλι, ολόισια μαλλιά χωρίς δέσμευση μέχρι το επόμενο λούσιμο, ότι διατηρεί το ίσιο χτένισμα και μετά τον ύπνο, ισιώνει χωρίς να αφαιρεί τον όγκο των μαλλιών, ότι προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά με κάθε χρήση, δεν χρειάζεται σίδερο, μόνο στέγνωμα με πιστολάκι.  


Τι πραγματικά κάνει: κάτι παρόμοιο με αυτό που υπόσχεται. Την εφάρμοσα στα μαλλιά μου μετά το λούσιμο προσεκτικά για πάει σε όλο το μαλλί μου χωρίς να χρησιμοποιήσω υπερβολική ποσότητα για να μην λαδώσουν. Μετά απλά πήρα το πιστολάκι και την βούρτσα που χτενίζομαι και άρχισα να τα βουρτσίζω που και που κατά την διάρκεια. Με λίγα λόγια έκανα ένα απλό στέγνωμα. Το αποτέλεσμα ήταν ίσια μάλλια, όχι πρόκα αλλά κανονικά ίσια σαν να τα είχα ισιώσει ώρα με βούρτσα. Ενθουσιάστηκα σας λέω χωρίς υπερβολές, άλλωστε δεν μου αρέσει και το μαλλί πρόκα, θέλω όγκο (όχι ότι μου λείπει). Η μητέρα μου (πολύ άγρια και πυκνά μαλλιά λόγω βαφών) που το ίσιωσε κανονικά, τα μαλλιά της έγιναν πρόκα και κράτησαν 5-6 μέρες έτσι και τα καμάρωνε κιόλας. Δεν λάδωσε και μύριζε και υπέροχα μέχρι που τα ξαναέλουσα. 


Το κανονικό μπουκάλι κάνει 18 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε από εδώ. Το site σας δίνει ακριβέστατες πληροφορίες για το πως να το χρησιμοποιήσετε. Σίγουρα είναι κάτι που θα το αγοράσω. 


** Δείγματα που τα χρησιμοποιήσα 4 φορές συνολικά με τα ίδια αποτελέσματα. 

*** Αυτή είναι η ειλικρινέστατη άποψη μου, δεν μου ζητήθηκε. 

2 σχόλια: