Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Marie Claire Pencils *Lips Edition*


Σαν παιδί κι εγώ που είμαι είδα που όλες πήρατε το Marie Claire Οκτωβρίου κι λέω, α θα το πάρω κι εγώ. Να πω αλήθεια το περιοδικό δεν το έχω ανοίξει ακόμα αλλά τα δώρα του τα έχω χρησιμοποιήσει ήδη αρκετές φορές. Περιείχε λοιπόν, 2 διπλά μολύβια για τα μάτια σε αποχρώσεις γκρί/σκούρο μπλε και καφέ/χρυσό και 1 διπλό μολύβι για τα χείλη σε αποχρώσεις κόκκινο/βυσσινί. Στην παρακάτω φωτογραφία δεν φαίνονται πολύ καλά γιατί εκτός του ότι έχω ξεμείνει με το ipad για να βγάζω φωτογραφίες (2 MP) κάτι δεν πήγαινε καλά με το φως. Άλλα κορίτσια έχουν καλύτερες φωτογραφίες. 

Τα δοκίμασα αμέσως μόλις έφτασα στο σπίτι μη περιμένοντας και πολλά από μολύβια που ήρθαν δώρο μαζί με ένα περιοδικό έμεινα όμως έκπληκτη. Εκτός του ότι περιέχουν πολύ προϊόν, είναι κρεμώδη, απαλά και με καταπληκτική χρωματική απόδοση. Ενθουσιάστηκα και φόρεσα το κόκκινο για ένα test drive όπου και το άφησα όλο το βράδυ. Μου έσβησε πολύ λίγο, αν και έφαγα και ήπια ποτό (ίσως και ποτά, δεν θυμάμαι). Απλά έχασε την γυαλάδα του και παρατήρησα ότι στέγνωσε και μου τράβαγε τα χείλη, έβαλα λίγο liposan την πρώτη φορά και lip gloss την δεύτερη και ήταν μια χαρά. 








Η κόκκινη πλευρά του κραγιόν έχει πολύ ωραία απόδοση, δεν πορτοκαλίζει ούτε ροζίζει, είναι ένα ωραίο καθαρό κόκκινο που απλώνεται εύκολα, όπως σε όλα τα κόκκινα κραγιόν κάντε πρώτα το περίγραμμα και μετά γεμίστε. Συνήθως το στρώνω με λίγο liposan χρώμα κεράσι γιατί δεν είμαι πολύ φίλη των lip gloss. Το ίδια ισχύουν και για το βυσσινί που είναι ότι ακριβώς έψαχνα γι αυτό το φθινόπωρο που είναι πολύ στην μόδα και μου πάει και αρκετά νομίζω. 





Βλέποντας τις καινούριες τάσεις στο μακιγιάζ και στα χείλη μου άρεσε πάρα πολύ το burgundy (ή ελληνικότατα μελιτζανί) που θα επικρατήσει φέτος τον χειμώνα για τα χείλη. Έκανα μερικές σκέψεις σαν παιδάκι δημοτικού ότι κόκκινο και μπλε ίσον μωβ και το επόμενο πράγμα που έκανα ήταν να βάψω μπλε τα χείλη μου με ένα από τα μολύβια για τα μάτια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ cool μπορώ να πω και ίσως (αν μου την βαρέσει) το λανσάρω και έτσι μόνο του. Έκανα κανονικά περίγραμμα και γέμισα, ακριβώς από πάνω πέρασα την κόκκινη απόχρωση φροντίζοντας να επιμένω και με γρήγορες κινήσεις για να αναμιχθούν καλά. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία μου βγήκε ένα υπέροχο μελιτζανί (sic), αν το θέλετε πιο σκούρο χρησιμοποιήστε την βυσσινί απόχρωση. Βάλτε από πάνω λίγο liposan και έτοιμες. 


Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου, αφήστε μου pretty please ένα σχόλιο από κάτω και τα λέμε σύντομα. 

6 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα μολυβάκια! Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα τα θελωωω!! Εδω το συγκεκριμενο περιοδικο τα αφανισανε σε μια μερα :(

    makeupdrivesmecrazy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην φανταστείς και στον Πειραιά τα ίδια. Ενα τελευταίο βρήκα και το περίπτερο είχε κλείσει ταμείο αλλα έκανα ματακια

      Διαγραφή
  3. ααα δεν ειχα δει οτι ειχε τετοια δωρακια!!θα παω να το ψαξω κι εγω λοιπον :P
    τελειο το τελευταιο που το εφτιαξες μονη σου!!! θελω κι εγω να παρω κραγιον σε burgundy αποχρωση αλλα μαλλον θα ακολουθησω την τακτικη σου τελικα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να επενδυσεις και σε ενα βουργουνδι κραγιον γιατι θα φορεθουν παρα πολυ αλλα για τωρα καλη ειναι κι αυτη η τακτικη. Σε ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή