Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

My new header by Zina's Inspired Weavings

Καλησπέρα κορίτσια μου, ελπίζω να σας βρίσκω καλά.

Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει το καινούριο μου header και εδώ στο blog μου και στο Facebook, αν με παρακολουθείτε είμαι σίγουρη γιατί είναι φανταστικό. Πριν λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου η Ζήνα, μου συστήθηκε και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει ένα header ή ένα banner για το blog μου. Καλά, δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιάστηκα και είπα αμέσως το ναι και ήταν τιμή μου φυσικά. 

Η Ζήνα είναι editorial artist, αγαπάει την μόδα και κάθε τι όμορφο. Φανταστείτε λοιπόν μια κοπέλα που  συνθέτει εικόνες από ό,τι της τραβάει την περιέργεια. Μένω κατάπληκτη με το ότι μπορεί να πάρει μερικές εικόνες και αυτό που θα φτιάξει να είναι τόσο επαγγελματικό που θα μπορούσες να το δεις σε οποιοδήποτε επώνυμο περιοδικό. Γι αυτό και άλλωστε η δουλειά της είναι αναγνωρισμένη και είμαι σίγουρη ότι την περιμένουν κι άλλες τέτοιες διακρίσεις στο μέλλον. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα τα dark theme projects της αλλά και bridal. Θαυμάστε την δουλειά της:









Θα νομίζετε ότι υπερβάλλω. Όταν επικοινώνησε μαζί μου η Ζήνα για να με τιμήσει με την δουλειά της, σας το ορκίζομαι ότι δεν της είπα τίποτα για μένα κι όμως κατάφερε να μου φτιάξει κάτι που θα έκανε και κάποιος που με ήξερε καλά. Δεν της είπα ούτε ότι μ αρέσουν τα βιβλία, τα παστέλ χρώματα, ούτε το street style αλλά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μου header. Αν είναι δυνατόν, η κοπέλα δεν με είχε καν στο facebook. Χρυσοχέρα σας λέω. 

Για προβολή της δουλειάς της και της δουλειάς μας αμοιβαία η Ζήνα προσφέρεται να σας φτιάξει header/banner/covvers για το blog σας δωρεάν αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί της μέχρι 8/11. Κάντε το, μόνο να κερδίσετε έχετε. Βρείτε την στο Zina's Inspired Weavings (γιατί αυτό κάνει, υφαίνει τα πιο αγαπημένα σας πράγματα μαζί) και στο Pinterest

5 σχόλια:

  1. ZINA GO AHEAD... GREAT JOB... ALL YOUR PROJECT ARE SOOOOOOOOOOOOO GREAT......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου!! Μόλις πήρες βραβειάκι!! Πέρνα από το blog μου να το πάρεις!! Φιλάκια!! http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pragmatika katapliktika outfit!!
    perna kai esy an theleis apo to blog mou mia bolta!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρευω τη Ζηνα, μπορειτε να δειτε το δικο μου καταπληκτικο εξωφυλλο που εκανε για το fb του blog μου.....ΑΓΑΠΩ λεμε τη δουλεια της!!!
    https://www.facebook.com/pages/Fairy-Make-up-Tales/307127132727638?fref=ts

    Fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο, πραγματικά υπέροχο!
    Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ που πήρες μέρος στο διαγωνισμό μου, το τσαντάκι ήταν limited edition οπότε δεν είμαι σίγουρη αν μπορείς να το βρεις πλέον. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τα δωράκια! Επειδή το GFC μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να σε ακολουθήσω τώρα, έκανα like στο fb για να ενημερώνομαι από εκεί για τα posts σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή