Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

*Tiny Essence Haul* & My Beautique

Καλησπέρα σας, ελπίζω να είστε όμορφα και καλά!

Διαβάζω πολύ καιρό για τα προϊόντα Essence, δεν τα ήξερα καθόλου πριν αρχίσω να ασχολούμαι με το beauty blogging. Βρήκα ένα πολύ όμορφο σταντ της εταιρίας στα Hondos Center του Πειραιά και έτριψα με ικανοποίηση τα χέρια μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εξαιρετικά ενημερωμένο καθώς έλειπαν αποχρώσεις και δεν είχαν όλα tester. 

Αγόρασα λοιπόν:







Την πούδρα Essence mattifying compact powder 04 perfect beige. Ήθελα μια πούδρα αλλά η μια μου ξίνιζε και η άλλη ήταν πολύ ακριβή. Σας λέω ότι η συγκεκριμένη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από high end μάρκες, κάνει ακριβώς αυτό που λέει, σας κάνει ματ την επιδερμίδα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ αφήνοντας μια πολύ όμορφη λάμψη. Το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι δεν γυαλίζω ούτε φαίνεται λιπαρό το πρόσωπο μου. Μείον ότι σκορπάει αρκετά. Τιμή 3,99. 

Το Essence Forget it! 3 in 1 concealer. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι κονσίλερ χωρισμένο σε 3 φάσεις, η ροζ είναι για τους μαύρους κύκλους, η πράσινη για τις κοκκινίλες και η μπεζ για τις κηλίδες. Χρησιμοποίησα αυτό για τους μαύρους κύκλους γιατί έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα και μπορώ να πω ότι κάνει ικανοποιητική δουλειά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όπως και από το μπεζ. Στα μείον ότι είναι πολύ πολύ κολλώδες και γυαλίζει πολύ, αν όμως βάλετε από πάνω πούδρα όλα είναι καλά, δεν φαίνεται. Στην φωτογραφία παρακάτω, το ένα μάτι είναι έτσι όπως είναι φυσικό και στο άλλο έχω βάλει την ροζ φάση του concealer και το mattifying powder. Η διαφορά είναι εμφανής νομίζω. Η τιμή του είναι στα 2,99.



Και τέλος πήρα ένα lip balm για να έχω στην τσάντα μου. Το συγκεκριμένο είναι το Kiss Care Love Lipbalm 01 Fruit Crush. Αφήνει μια πολύ όμορφη λάμψη σε ροδακινί απόχρωση με άρωμα τσιχλόφουσκα. 


Αφού ήμουν που ήμουν στον Hondo και είχα ακούσει για το πρόγραμμα My Beautique, ζήτησα από μια πωλήτρια το μπρελόκ που δίνουν σαν αναγνωριστικό όπου και μου το έδωσαν μαζί με μια κασετίνα της Max Factor με πινέλα. Συγκεκριμένα έχει ένα για ρουζ ή πόυδρα, ένα για τα φρύδια, ένα με σφουγγαράκι για σκιές, ένα για τις βλεφαρίδες, ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και ένα πολύ σικ μαύρο καθρεφτάκι διπλό. Ενθουσιάστηκαν καθώς εκτός του ότι ήταν τσάμπα, είναι και πολύ καλά και χρήσιμα. Μάθετε παραπάνω για το πρόγραμμα εκπτώσεων My Beautique εδώ



Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλιά σας και μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει!

* Tα προιοντα αγοράστηκαν με δικά μου χρήματα. 

28 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Πραγματι ειναι πολυ ωραιο και.. βρώσιμο

      Διαγραφή
  2. Να τα ευχαρηστηθεις ολα τα καλουδια που πηρες!! Ειμαι και εγω φαν της essence!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα, το ειπα, οποτε εχω λεφτα θα παω και θα παιρνω και απο κατι μεχρι να τα αποκτησω ολα. Χαρ χαρ χαρ!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία πραγματάκια! Να τα χαρείς! Χρησιμοποιώ το 3 in 1 concealer και είναι αρκετά καλό. Τα πινέλα, το μπρελόκ και την κάρτα του My Beautique τα πήρα κι εγώ, αν και μετά δυσκολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευα κι εγω οτι θα μου λενε αλλα ντι αλλων και στο τελος δεν θα παρω τιποτα αλλα καταλαβαν αμεσως για ποιο πραγμα μιλαω και ειχαν και στοκ σε πινελα και μπρελοκ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. εγω εχω το ιδιο καλυπτικο σε oriflame αλλα περισσότερο εχω βολευτει με το Oriflame Beauty Absolute Concealer for Eyes στη ροζ απόχρωση ,δινει φανατστικη φωτεινοτειτα και ξεκουραστο βλεμα, απο πανω μετα αν υπαρχει εντονο προβλημα βαζεις επιπλεον καλυψη...http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σούπερ τα νέα σου καλλυντικούλια!! Μεγειά!! χιχιχι!! Τα πινέλα πώς και στα έδωσαν?? Εμένα με κοίταγαν σαν εξωγήινο!! Στο κατάστημα ποιας περιοχής πήγες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου! Συγχαρητήρια για το blog σου! Μόλις σου έδωσα ένα βραβείο στο http://thesmallpleat.blogspot.gr/. Έλα να το πάρεις!!!! Σ' ακολουθώ :)
    Φιλιά, Στέλλα
    http://thesmallpleat.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λατρεύω essence!
    Ρίξτε αν θέλετε μια ματια και στο δικο μου essence review, ειμαι καινουρια beauty blogger
    http://toothfairygardy.blogspot.gr/2012/10/essence-collective-review.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό της essence αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να το πάρω.. πολύ ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. great eyeshadows ! nice blog! Maybe we follow each other!? let me know :-) Greetings www.yuliekendra.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπώ essence ~!!!!
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή