Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

DIY Pore Strips *Part 1*

Καλησπέρα σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες περίφημα!

Χαζολογάω που χαζολογάω όλη μέρα βλέποντας βιντεάκια στο youtube, είπα να αρχίζω να δοκιμάζω και μερικά από αυτά που βλέπω για να μην πάνε χαμένες οι ώρες. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τα pore strips ή αλλιώς ταινίες αυτοκόλλητες που τις βάζεις σε περιοχές που έχεις μαύρα στίγματα και βρώμικους πόρους και στα τραβάνε όλα. Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για το γεγονός ότι τρελαίνομαι να βλέπω ανθρώπους να τραβάνε τέτοια πράγματα, αν είστε junkie σαν κι εμένα έχω να σας προτείνω μερικά πολύ άρρωστα βίντεο. Είδα λοιπόν pore strips με αυγό, με ζελέ ( που είναι και το πιο διάσημο), μέχρι και με κόλλα UHU. Δοκίμασα αυτό με το αυγό και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω αυτό με το ζελέ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: χωρίζεις ένα φρέσκο αυγό σε ασπράδι και κρόκο με τον γνωστό τρόπο, χτυπάς το ασπράδι μέχρι να βγάλει μπουρμπουλήθρες (χρησιμοποιώ επιστημονικούς όρους, ανοίξτε κάνα λεξικό αν δεν καταλαβαίνετε) με ένα πιρούνι και μόλις είναι έτοιμο παίρνεις λίγο λίγο με το πιρούνι και το απλώνεις στις περιοχές που θες (συνήθως μύτη, πιγούνι, μέτωπο). Αφού έχεις γίνει σαν την ομελέτα του υπερτασικού παίρνεις μια χαρτοπετσέτα, την χωρίζεις και αρχίζεις να την κολλάς σε εκείνες τις περιοχές, φρόντισε η χαρτοπετσέτα να είναι μια στρώση και κολλήσει παντού. Αφήνεις να στεγνώσει καλά και τραβάς. Αυτό που δεν έκανα εγώ και έπρεπε ήταν να έχω κάνει μια ελαφριά απολέπιση από πριν για να φύγει η σκόνη και το περιττό λάδι και να τραβήξει καλά, εσείς κάντε το. Δεν μπορώ να πω ότι μου τράβηξε όλα τα μαύρα στίγματα αλλά έκανε πολύ πολύ καλή δουλειά.


Μετά για ενυδάτωση, χτυπήστε τον κρόκο και ξαναπασαλειφτείτε, το αυγό είναι πολύ ενυδατικό από την φύση του. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι να μην μπορείτε να κουνηθείτε λες και είστε η Τατιάνα Στεφανίδου ας πούμε ή μέχρι το σκυλί να σας κοιτάζει πεινασμένο και ξεπλυθείτε πάααααρα πολύ καλά! Εγώ άπλωσα και μια ενυδατική γιατί με τράβαγε το πρόσωπο μου και ήρθα και έλαμψα. Πάντως μέχρι σήμερα, τρεις μέρες μετά, η μύτη μου είναι πολύ πολύ καθαρή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: υπάρχουν κάποια άτομα που είναι αλλεργικά στο αυγό, μην μου πάθετε και τίποτα. Επίσης το αυγό να είναι φρέσκο και βιολογικό κατά προτίμηση, μην το πετάξετε μετά, σπάσε άλλο ένα και κάντε ομελέτα!

Και θα τελειώσουμε με λίγο Ian (πατήστε το, κουνιέται) . Φιλάκια!




12 σχόλια:

  1. Ωραίο ποστ, μικρή! Αλλά σιχαίνομαι να βάλω αυγό στη μούρη μου...! Με το ζόρι το τρώω!
    Ο Damon , θεός!
    Καλημέρα από Κρήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτο σου λέω είναι για το καλό σου! Μα πως γινεται να μην σου αρεσουν τα αυγα;

      Διαγραφή
  2. Καλημέραα!! πολυ ωραιο το ποστ!! εχω και εγω ενα παρομοιο στο μπλοκ μου στο οποιο λεω και ακομα ενα τροπο χωρις να χρειαστει αυγο!!! Αγαπω ΙΑΝ!!!!!!
    trelokoritsa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!!! Πολύ μου αρέσουν τα DIY posts! Είμαι μέλος στο blog σου με το όνομα όλγα κόνιαρη! Θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενδιαφέρον post, ειδικά το τέλος με τρέλλανε!!!
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. νόμιζα οτι θα κουνιεται ετσι κι αλλιως και μετα ειδα το δεν, ετσι ειπα να το διευκρινίσω, χαχαχα!

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!! Αν θες πέρνα απο το blog μου έχω & άλλα σπιτικά κόλπα!!! ;)

    http://egokaiesuomorfesmazi.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο και γέλασα πολύ! :D
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή