Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η διατροφή της εβδομάδας Vol. 1

Γεια σας, ελπίζω να είστε όλες όμορφα και καλά και να απολαμβάνετε τον ωραίο καιρό, το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει. Αν και αυτό το blog είναι κυρίως beauty blog, αποφάσισα να εγκαινιάσω μια καινούρια στήλη για όλα τα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν μια διατροφή, έχουν δεν έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους. 

Να σημειώσω εδώ ότι όλα τα πλάνα που θα βάλω είναι από διαιτολόγο και δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου, είναι στα δικά μου μέτρα αλλά πιστεύω ότι μπορεί να τα ακολουθήσει οποιαδήποτε κοπέλα που θέλει να χάσει κιλά ή να διατηρήσει αυτά που έχει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετράτε τις μερίδες, μια κοπέλα που θέλει να διατηρηθεί θα τρώει κανονικές μερίδες, μια κοπέλα που θέλει να χάσει θα φάει μια μέτρια, όχι υπερβολές (ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο). Για οποιαδήποτε συμβουλή, ρωτήστε με, κάνω τόσα χρόνια δίαιτες που έχω γίνει guru(na). 


Tips: Το νούμερο ένα και βασικό, πίνετε πολύ νερό. Σε οποιαδήποτε μορφή, μπορεί να είναι και τσάι ας πούμε, εξαιρούνται τα αναψυκτικά τα οποία και απαγορεύονται, προτιμήστε ένα ανθρακούχο νερό αν σας λείπουν.

Αν είστε από τις κοπέλες που αν χαλάσουν ένα γεύμα νομίζουν ότι χάλασε αυτή η μέρα και τρώνε πολύ (να γίνουμε φίλες), αγνοήστε ότι κάνατε πατάτα και συνεχίστε κανονικά.

Κατά κανόνα το αλκοόλ απαγορεύεται αλλά δεν θα βλάψει 1-2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα.

Αν, παρόλ' αυτά πινάτε, φάτε κανένα φρούτο παραπάνω ή σαλάτα. Μια καλή επιλογή είναι στικς αγγουριού και καρότου με ξύδι ή για κάτι γλυκό ένα μήλο με κανέλα και πολύ λίγο μέλι.

Αν θέλετε να σας στείλω την δίαιτα σε πιο μεγάλο, στείλτε μου ένα e-mail στο kathrinoula@hotmail.com 

3 σχόλια:

  1. Super post Κατερίνα!! Και super ιδέα το να προσθέσεις στήλη για σωστή διατροφή!! Κάποια στιγμή ανέβασε και κάποια δίαιτα που να περιέχει σοκολάτα!!! Με μέτρο πάντα!! Χιχιχι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nice post !!
    Thank you for participating in my giveaway dear.:)
    i am following you too now.
    stay in touch..<3
    xoxo

    http://www.indianbeautyforever.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία διατροφή.. Πολύ απλή!! Θα την δοκιμάσω και εγώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή