Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Marrakesh Hemp Lip Balm

Καλησπέρα σας κορίτσια μου!

Μετά από μεγάλη αποχή από το beauty blogging ξαναγύρισα, βάλτε τις πλερέζες πίσω στην ντουλάπα.
Πριν από αρκετούτσικο καιρό έλαβα στο ταχυδρομείο ένα πακετάκι από την εταιρεία Marrakesh με διάφορα καλούδια. Σήμερα θα σας μιλήσω για τα lip balms που χρησιμοποιώ καθημερινά και αρκετές φορές την ημέρα.


Τι περιέχουν:

Καταρχάς να πω ότι είναι ένα βάλσαμο χειλιών με κανναβέλαιο βιολογικής καλλιέργειας, έλαιο Jojoba, έλαιο από το δέντρο Vitellaria Paradoxa (αγγλ. Shea Tree), Έλαιο Καρύδας (Cocos Nucifera) και Σογιέλαιο βιολογικής καλλιέργειας! Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε που είναι πολύ σημαντική. 



Τι ΔΕΝ περιέχουν:




Και εδώ είναι το σημαντικό κομμάτι. Δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη, λανολίνη, parabens, θειικά άλατα και παράγωγα που να προέρχονται από ζώα. Είναι, με λίγα λόγια, ένα φυτικό προϊόν, Vegan και cruelty free, για την παρασκευή του δεν έχουν δοκιμαστεί ζώα κάτι που είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό για μένα και πρέπει να είναι και για εσάς!




Η γνώμη μου:


Θα αρχίσω από την συσκευασία, είναι κλασσική συσκευασία chapstick που δεν έχω κάτι τέτοιο και γενικά το έχω δει στο εξωτερικό, το προϊόν βγαίνει αν στρίψεις το κάτω μέρος και μετά μπορείς να το ξαναβάλεις μέσα. Φαίνεται ότι είναι ένα φυσικό προϊόν, βγαίνει σκληρό και με την θερμοκρασία των χειλιών λιώνει (ακούστηκε κάπως αυτό). 

Μου έστειλαν 2 γεύσεις, η μια είναι η Sunripened που έχει γεύση πραγματικό βατόμουρο (να μας πείτε πώς το κάνατε αυτό) και η άλλη είναι η Dreamsicle που υποτίθεται ότι είναι μανταρίνι και δαμάσκηνο αλλά εγώ θα το ονόμαζα γεύση πορτοκαλόπιτα από καλό ζαχαροπλαστείο. 

Την πρώτη φορά που τα έβαλα έτυχε να έχω πολύ σκασμένα χείλη λόγω κολυμβητηρίου και με εντυπωσίασε το πώς λειτουργούν ή τουλάχιστον πώς νομίζω εγώ. Άπλωσα μια γερή στρώση, ήθελα να φάω και λίγο και μετά από περίπου 5 λεπτά βλέπω κάτι άσπρα στα χείλη μου. Το balm είχε μαλακώσει πολύ γρήγορα τα πετσάκια κι αυτά είχαν μαζευτεί όλα μαζί και ήταν έτοιμα να τα σκουπίσω (πολύ παραστατική έχω γίνει). Σκούπισα τα χείλη μου με μια χαρτοπετσέτα και ήταν τέλεια. Για κάποιο διάστημα που είχα σταματήσει να τα χρησιμοποιώ μου συνέβει το ίδιο ακριβώς. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το προϊόν, του βάζω άριστα 10 που λέμε και για καθημερινή χρήση και θα το αγοράσω όταν μου τελειώσει, πράγμα που θα αργήσει γιατί έχει πολύ ποσότητα.

Η τιμή τους είναι οικονομικότατη γι' αυτό που προσφέρουν, 3,5 ευρώ το ένα κι από ότι είδα στην σελίδα τους αν πάρεις και τις 4 γεύσεις μαζί σου βγαίνει 9,80 που είναι τρελή ευκαιρία. 

Αυτά για σήμερα. Χάρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε, αν και μου φάνηκε να μιλάω μόνη μου.

Σας ετοιμάζω διαγωνισμό μιας και ο προηγούμενος στέφθηκε από πλήρη αποτυχία καθώς το δώρο δεν πήγε ποτέ!

Πολλά φιλιά!

6 σχόλια: