Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

*Nivea BB Cream*

Γεια σας κορίτσια!


Αφού έχει γίνει ένας κακός χαμός με τις BB Creams, σήμερα θα σας μιλήσω για την καινούρια BB Cream που έβγαλε η Nivea. Έχουν βγει πια τόσες πολλές που δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις, εγώ αποφάσισα να εμπιστευθώ μια εταιρεία που πάντα μου ταιριάζει, την Nivea. Έτσι και αγόρασα ανοιχτή απόχρωση της συγκεκριμένης κρέμας. 



Τι λέει ότι κάνει: 


Η NIVEA BB (Blemish Balm) Cream είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, προβιταμίνη B5 και ελαφριά κάλυψη make-up SPF 10 . Περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου με 5 δράσεις! 

Πώς λειτουργεί:
  • Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων
  • Καλύπτει τις ατέλειες όπως κηλίδες, σημάδια κόπωσης, μαύρους κύκλους, πανάδες, κοκκινίλες και λεπτές γραμμές
  • Φωτίζει την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο
  • Χαρίζει ελαφριά ενυδάτωση
  • Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση χάρη στο SPF 10
Παρέχει εντατική ενυδάτωση, απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες ένω βοηθά στην πρόληψη νέων ρυτίδων με προστασία UV.

Τι πραγματικά κάνει:

Με το που την ανοίγεις δεν μπορείς παρά να προσέξεις το φανταστικό άρωμα, σήμα κατατεθέν της Nivea και συνώνυμο της φρεσκάδας. Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι πάρα πολύ καλή, τόσο που μπορείτε να μην βάλετε ενυδατική από πριν. Απλώνετε πάρα πολύ εύκολα αν και όταν την βάλετε στο πρόσωπό σας μπορεί να σας φανεί βαριά, απλώνετε όμως σαν να βάζετε μια κρέμα ημέρας χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε πολλές κινήσεις, γλιτώνετε και χρόνο. Η κάλυψη δεν είναι σε καμιά περίπτωση ελαφριά, στο δικό μου πρόσωπο είναι σαν να έχω βάλει λίγη ποσότητα make-up αλλά κάνει πράγματι την επιδερμίδα ομοιόμορφη. Είναι πολύ σημαντικό που έχει δείκτη προστασίας αν και θα προτιμούσα να είναι λίγο παραπάνω. Δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές ούτε και μαζεύεται μετά από ώρα.
Τι δεν μου αρέσει:
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν μου αρέσουν και θα τα πω με ελπίδα να τα κοιτάξει η εταιρεία και να τα διορθώσει. Η πιο ανοιχτή απόχρωση δεν είναι αρκετά ανοιχτή. Κάνει την επιδερμίδα μου τουλάχιστον ένα τόνο πιο σκούρα και αυτό είναι κάτι που το σιχαίνομαι. Αν πάτε να την δοκιμάσετε, βάλτε την στο πρόσωπο σας πριν εμπιστευτείτε την πωλήτρια που θα σας πει ότι είναι για τον δικό σας τόνο. Όπως και όταν σας πει ότι είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Δεν είναι. Ούτε καν για μεικτές. Μετά από 4-5 ώρες θα βγάλει απίστευτη λιπαρότητα, απόρροια της ενυδάτωσης, που δεν σώζεται με πούδρα. 
Παρόλ' αυτά είναι μια κρέμα που χρησιμοποιώ και θα χρησιμοποιώ μέχρι να τελειώσει και είναι μια αξιόλογη προσπάθεια από την Nivea. Επίσης είναι πολύ οικονομική και η ποσότητα θα σας κρατήσει για πολύ. 
Αυτά από εμένα, ετοιμάζω giveaway συντόμως.
Πολλά φιλιά!

6 σχόλια:

  1. παντα βοηθαει μια ειλικρινείς αποψη. ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. imoun sto tsak na tin agorasw prin liges meres pou tin eida sto market!tha to skeftw dipla meta to review sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα μιλάω για το δικό μου δέρμα. Μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν ένα δειγμα να για δοκιμάσεις.

      Διαγραφή
  3. ευχαριστουμε για το ειλικρινες ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φροντιζω όλα μου τα post να είναι ειλικρινή! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.

      Διαγραφή