Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ίσια μαλλιά (Nivea&Schwarzkopf).

Σήμερα θα σας παρουσιάσω 2 προιόντα που πραγματικά μου έχουν σώσει τη ζωή και των μαλλιών μου. 

Ζω σε μια πόλη που η υγρασία πολλές φορές φτάνει και το 98%, μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πως είναι τα μαλλιά μου, τα οποία, για κακή μου τύχη, είναι πάρα πολλά, με χοντρή τρίχα και κάτι ανάμεσα σε ίσια και χαλαρή μπούκλα. Πολλές φορές μοιάζω με σκύλο μετά με το μπάνιο. 
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά προιόντα να δαμάσω το σκύλο μέσα (και έξω) μου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχω καταλήξει λοιπόν στην εξής διαδικασία: εκτός από όλα τα άλλα τα μαλλιά μου λαδώνουν γρήγορα γι΄αυτό χρησιμοποιώ μόνο σαμπουάν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό σας σαμπουάν. Δεν συνεχίζω με conditioner για να μην βαρύνουν τα μαλλιά μου μετά τα δύο προιόντα που θα χρησιμοποιήσω. 

Αμέσως μετά το λούσιμο απλώνω μια πολύ μικρή ποσότητα απο την ισιωτική κρέμα μαλλιών της σειράς Gliss Asia Straight της Schwarzkopf σε πολύ βρεγμένα μαλλιά και μετά στεγνώνω με την πετσέτα για να πάρει και την περιττή κρέμα. Όσο μακριά και πολλά μαλλιά να έχετε, βάλτε πολύ λίγη ποσότητα στα μαλλιά σας για να μην καταλήξετε με λαδωμένα μαλλιά αμέσως μετά το λούσιμο.



Στην αρχή νόμιζα ότι αρκεί αυτό αλλά όχι στο περιβάλλον που μένω. Είχα, λοιπόν, μια ξεχασμένη κρέμα μαλλιών που δεν ήξερα καν τι είναι. Τελικά ανακάλυψα ότι ήταν serum για ίσιωμα που δουλεύει με την θερμότητα, το Serum λείανσης και ισιώματος της Nivea. Βάλτε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και τρίψτε τις μεταξύ τους για να ζεσταθεί το serum, απλώστε το κατά μήκος των μαλλιών αποφεύγοντας τις ρίζες, χτενίστε τα μαλλιά σας και μετά, αν θέλετε, στεγνώστε με μπιστολάκι. Εμένα μου μένουν τουλάχιστον 2 μέρες ίσια και δεν πετάνε απο εδώ και από εκεί.

Αφήστε μου σχόλια αν έχετε δοκιμάσει αυτά τα προιόντα ή αν έχετε άλλα tips για ίσια μαλλιά. 

Το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό.

3 σχόλια:

  1. ακουγεται τελειο.

    From Paris with love!
    Kristina recently posted... Mac Hey, Sailor!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου.
    Αν θες πέρνα από το blog μου όπου έχω διαγωνισμό με κοσμήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία προιόντα και ωραία παρουσίαση!!! Μπράβο για το post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή