Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Avene Cleanance Lotion, η θαυματουργή.

Γεια σας κορίτσια, ελπίζω να είστε ανοιξιάτικες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου προϊόν προσώπου, την λοσιόν της σειράς Cleanance της Avene για ματ αποτέλεσμα. Θα μπορούσα να γράψω μια ωδή για την λοσιόν αυτή αφού με έχει σώσει σε διάφορες καταστάσεις, κυρίως όταν βαριέμαι να κουνηθώ, δηλαδή πολύ συχνά.


Τι λέει ότι κάνει:

Εξυγιαίνει το δέρμα και το αφήνει λείο και καθαρό. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα για πολλές ώρες, περιορίζει το σμήγμα κυρίως γιατί περιέχει πούδρα και συσφίγγει τους πόρους. Χάρη στο ιαματικό νερό της Avene, που είναι γνωστό σε όλες μας, καταπραΰνει το δέρμα άμεσα.

Τι πιστεύω εγώ:

Την αγαπώ, την αγαπώ, την αγαπώ, θα μπορούσα να της κάνω πρόταση γάμου. Καταρχάς, την χρησιμοποιώ παντού και για όλους τους λόγους, αν θα πρέπει να πάρω μαζί μου ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου θα είναι αυτό χωρίς να το σκεφτώ περαιτέρω. Κυρίως θα την βάλω όταν θέλω να βαφτώ και να μην γυαλίζω, για μια σωστή βάση, ειδικά για τώρα που αρχίζουν οι ζέστες είναι σωτήρια. Αφαιρεί όλο το σμήγμα και την γυαλάδα, έχει τύχει να έχω μόλις καθαρίσει το πρόσωπο μου με gel και να βάζω τη λοσιόν με βαμβάκι και το βαμβάκι να βγαίνει πολύ βρώμικο. Εγώ την λέω Lotion-Swiffer γιατί τα αφαιρεί όλα χωρίς έλεος. Το δέρμα βγαίνει τριζάτο και πεντακάθαρο, έτοιμο για ενυδατική. Αν έχετε κάποια ξηρά σημεία στο πρόσωπό σας, όπως εγώ κοντά στα χείλη, μην την χρησιμοποιείτε εκεί, θα ξεφλουδίσετε.
Την χρησιμοποιώ και κάπως ανορθόδοξα, για ντεμακιγιάζ όταν βαριέμαι απίστευτα και επειδή κυρίως την έχω πάντα δίπλα μου. Ξεβάφει καλά αλλά δεν σας το συνιστώ.

Τι δεν μου αρέσει:

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει. Αν με πιέζατε όμως θα έλεγα ότι δεν μου αρέσει που περιέχει οινόπνευμα. Αν έχω σπάσει κάποιο σπυράκι (εγώ; ποτέ) και μετά την βάζω, με τσούζει.

Αυτά από εμένα. Γράψτε μου από κάτω ποιας εταιρείας δωράκι θα προτιμούσατε για το Birthday Blog Giveaway!

Πολλά φιλιά!

18 σχόλια:

  1. Μ'αρέσει πολύ η σειρά Cleanance αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω την λοσιον...ακούγεται ενδιαφέρον και θα την προσθέσω στην wishlist!!
    Κρίμα που έχει οινόπνευμα πάντος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιέχει ακριβώς οινόπνευμα αλλά αλκοόλη! Χρησιμοποιείται σε πολλα προιοντα για ακμη.

      Διαγραφή
    2. Μιας και το cleanance είναι σειρά και για ακμή ακούγεται λογικό τότε! :)

      Διαγραφή
  2. της bioderma δοκιμασες το αντιστοιχο προιον?αναρωτιεμαι συγκριτικα πως ειναι.εχω το σαπουνακι της avene και το αγαπω κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο Bioderma αλλα βλεπω οτι πολλες κοπελες πινουν νερο στο ονομα τους!

      Διαγραφή
  3. Πωπω ένιωσα τον ενθουσιασμό σου για αυτό το προϊόν! Θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά έχω λιπαρή επιδερμίδα και κάπου-κάπου βγάζω κανένα σπυράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lotion-Swiffer! Εγραψες!!! Τοσο καλη?? Να την εχω στα υποψη για τωρα που ερχεται καλοκαιρι,ειδικα στην ζωνη Τ θα ειναι τελεια. Πολυ μ'αρεσουν αυτα τα ενημερωτικα αλλα παραλληλα διασκεδαστικα reviews :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλα βρε Αρτεμακι, ό,τι μου 'ρχεται το γραφω και δεν το πολυσκέφτομαι!

      Διαγραφή
  5. Με βάζεις σε πειρασμό να αποσωριστώ το αγαπημένο μου τζελ!

    Νομίζω πως θα τη δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. omg είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να σε βρίσκω τώρα;;; Αγαπώ αυτό το blog! αν θες πέρνα και από εμένα μια βόλτα, μοιάζει να έχουμε την ίδια (καλή) τρέλα στο κεφάλι. http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω πολλά από την συγκεκριμένη σειρά εκτός από αυτό.. πρέπει να το δοκιμάσω τελικά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο κ κατατοπιστικό ποστ! Αν κ το συγκεκριμενο δε θα μου ταιριαζε καθολου, ακουγεται "δυνατο" προϊον για κοπελες με πολυ λιπαρα δερματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το εχω δοκιμάσει σε τεστερ. ειναι λίγο δυνατο για μενα... τουλαχιστον για καθε μερα αλλά καποιες μερες την εβδομαδα ενιωθα το δερμα μου να το ζηταει μετα απο λιγο καιρο...! νομιζω καποια στιγμη θα αγορασω και το μεγαλο μεγεθος για να το χρησιμοποιω μονο εκει που ειμαι πολυ λιπαρη...

    Παντως το review ηταν πολυ πολυ ωραιο και κατατοπιστικο! ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή